design-image
Kiss-Székely Éva

Kiss-Székely Éva

óvodapedagógus

Kiss-Székely Éva vagyok. Székesfehérváron születtem. Gyermekkoromban kedvenc időtöltésem volt a sportolás és a kézműves tevékenységek. Művészeti Középiskolába jártam, amely megerősítette bennem, hogy tovább kell adnom a művészetek szeretetét, az alkotás örömét. 2004-ben kaptam meg az óvodapedagógus diplomámat, majd 2006-ban a drámapedagógust. Előszeretettel alkalmazom a bábjátékot az óvodai mindennapokban. 2020-ban, négy gyermek édesanyjaként, és az óvónői tapasztalataim alapján úgy döntöttem, hogy megtanulom az Organikus Pedagógiát. 2022-ben diplomáztam. Nagyon szeretem ezt a szemléletet. Fontosnak tartom, hogy játszva tanulják meg a gyermekek a világ csodáit, sok élménnyel gazdagodjanak az óvodában is.
Mindig fontos volt számomra az Istenhez tartozás, amelyet ajándéknak élek meg. Konfirmációra kapott igém: „Nem maradok el tőled, sem el nem hagylak téged.” Zsid. 13,5
Családommal 3 éve tartozunk a Rákospalota-Óvárosi Református Gyülekezethez. Nagyon örülök, hogy ide vezetett minket az Úr, és hogy a Forrás Rákospalotai Református Óvodában Isten szeretetére nevelhetem a gyermekeket.


„Általjársz Te mindent; rám ragyogni engedd
Életadó, áldott lelked!
Mint a kis virág is magától kibomlik,
Rá, ha csöndes fényed omlik:
Hagyj, Uram, vidáman
Fényességed látnom, s országod munkálnom!”

G. Tersteegen / J. Neander
RE21 225-ös ének 4.versszak